Over mij

Goede zorg is belangrijk voor jong en oud

 

Goed eten en goed bewegen is belangrijk voor iedereen. Maar als je wordt beperkt is het wel de kunst om hier alsnog een weg in te kunnen vinden om hier alsnog op een aangepaste manier dagelijks mee bezig kan gaan.

Ik ben Carola de Hart, en ik ben zelf een hernia- patiënt, ook heb ik een voedsel allergie, toen ik hiermee bij de pakkeneer bent gaan zitten en hierdoor best lusteloos door raakte, was het al snel tijd voor actie. Omdat ik zelf voor mijn werk er alles aan doe om kinderen te begeleiden in hun dagelijkse ritme, en het geven van advies over voeding en bewegen, moet ik hier zelf een goed voorbeeld in zijn.

Daarom ben ik hier een hele andere weg in geslagen voor mijzelf, en is het lui op de bank zitten als ik thuis ben voor mij verleden tijd.

Alles goede tips die ik op doe in het dagelijks leven zet ik in een blog op deze site. Overal is wel een oplossing voor te vinden. Je moet alleen even weten hoe je dit het beste kunt aanpakken. Ik kan zelfs met mijn hernia lekker lang met mijn hond het bos in. Hiervoor heb ik wel bij een fysiotherapeut om hulp gevraagd, want ik had wel echt hulp nodig om mij goed te leren bewegen, maar het is met de juiste omgang zeker wel een geslaagde missie. Natuurlijk krijg je ook wel eens te maken met een mindere periode en dan is wat gas terug nemen wel op zijn plaats. Maar zorg ervoor dat je je op tijd weer in beweging hebt!