De beste particuliere thuiszorg!

 

 

 

 

 

 

Vandaag een tip wat betrekking heeft op de particuliere thuiszorg en de de vraag om je eens te gaan verdiepen in de thuiszorg. Waarom ik dit behandel en hoe ik het dan ook nu doe? het houdt mijzelf al een hele tijd bezig, nu mijn oma niet meer voor zichzelf kan zorgen. We keken er al een jaren tegen aan wanneer het zo gebeuren, want op negentig jarige leeftijd voel je het natuurlijk al wel aan komen. Na het overlijden van mijn moeder en mijn opa waren mijn broer , zus en ik de enigste die zij nog over had. Wij wouden zo goed mogelijk voor der zorgen maar het vergt erg veel tijd en we kwamen in de knoop met ons werk, totdat wij de particuliere thuiszorg vonden via de site van zorg zonder grenzen.

Top zorg!

Het huidig systeem qua zorg is niet bepaald gericht op de mens, zeker gezien de nieuwe zorgwet. Die nog heel wat problemen met zich mee gaat brengen naar de mensen toe. De zorg van zorg zonder grenzen bevalt ons echter prima en het is ook goed betaalbaar! De verzorgende zijn hartstikke vriendelijk en goed opgeleid om de mensen optimaal te verzorgen, dit doet mijn oma erg veel plezier en stelt der gerust. Wij zijn erg tevreden over deze zorg en zijn blij dat het bestaat wij hoeven ons nu niet meer constant druk te maken over onze oma en kunnen nu dus in alle rust ons leven leiden. Willen jullie ook een goede zorg voor een familielid of een dierbare in jou omgeving kijk dan echt even op deze site!