Een mooie haardos op je hoofd dankzij een haartransplantatie

Als je last hebt van een kale kruin, dan kun je dat herstellen aan de hand van een haartransplantatie. Daardoor kun je de kale kruin weer voorzien van nieuw haar. Maar het is met een haartransplantatie ontzettend belangrijk dat je dit laat doen door een echte professional. Het kan immers niet zo zijn dat het resultaat niet perfect is. Als dat namelijk zo is, dan zie je vaak heel duidelijk dat iemand implantaten heeft. Dit is eigenlijk nog wel goed te noemen, want het kan nog veel erger. Als je immers een goede (maar niet perfecte) harttransplantatie ondergaat en het gaat inderdaad om je kruin, dan is dat nog geen ramp. Het haar dat nog wel op je hoofd zat mengt zich vanzelf met de implantaten en daardoor kun je niet heel goed zien dat je implantaten op je hoofd hebt. Maar het is wel zichtbaar waardoor het dus niet perfect is. De reden dat je hier toch min of meer tevreden over kunt zijn is omdat het ook veel erger kan. Sommige ‘specialisten’ richten vaak meer schade aan dan dat ze de problemen van kaalheid aanpakken. Je kunt dan te maken krijgen met implantaten die er niet uit zien en die ook niet volgroeien tot een volwaardige haardos. Het kan zelfs zo zijn dat er littekens ontstaan. Dat is vooral een groot probleem als het de slapen van je hoofd betreft, want dat gebied kun je immers veel minder goed maskeren dan de kruin. Als je dusdanig ontevreden bent over de kale plekken op je hoofd en hier wat aan wil doen, dan wil je ook gewoon het beste wat er te bereiken valt op het gebied van haartransplantaties. Je wilt dan immers het liefst een perfect resultaat zodat je uiteindelijk een haardos op je hoofd hebt die niet meer van normaal haar is te onderscheiden. Om die reden kun je voor een haartransplantatie dan ook het beste gewoon naar de beste kliniek van Europa gaan. Dat is in dit geval de kliniek van Esteworld en deze bevindt zich in Turkije. Dat is niet een heel groot probleem, want je kunt voor een eerste consult gewoon in Nederland blijven. Je gaat dus pas naar de kliniek in Turkije op het moment dat je ook echt een haartransplantatie zult ondergaan. Aangezien je naar een warm land afreist, kun je er eventueel meteen ook een vakantie aan vast plakken. 

Surf naar esteworld-haartransplantatie.nl voor de haartransplantatie

Als je meer wilt weten over de haartransplantatie en wat je zoal mag verwachten als je naar Turkije afreist, dan kun je terecht op de website van esteworld-haartransplantatie.nl. Hier lees je precies hoe het allemaal in zijn werk gaat. Je kunt daarna ook gelijk een afspraak inplannen voor een eerste consult. Je kunt dan in Nederland een gesprek aangaan en met de specialist bekijken wat de beste opties zijn voor jou. 

De voordelen van Esteworld

Mocht je kiezen voor een haartransplantatie bij Esteworld, dan profiteer je sowieso van de beste kwaliteit. Maar los daarvan profiteer je ook van de nodige voordelen zoals: 

  • Nederlandse begeleiding in de kliniek
  • Gratis consult en nazorg
  • Direct contact

Lees meer…