Erectiemiddelen en alle informatie die u nodig heeft!

Erectiemiddelen

In deze blog zal het gaan over jawel: erectiemiddelen. Dit heeft als reden dat er weinig transparantie op deze markt is. Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat er andere erectiemiddelen zijn dan Viagra. Daarnaast hangt er ook een wolk van onduidelijkheid rond de bijwerkingen van erectiemiddelen. Krijgt u er bijvoorbeeld echt kanker van of is dit maar een roddel? Dit soort beweringen is voor een groot aantal mensen een reden om niet aan dergelijke middelen te beginnen. Naar mijn mening is dit geheel onterecht en in deze blog zal ik uitgebreid uitleggen waarom ik dit vind.

Erectiemiddelen

Welke middelen zijn er nu op de markt

Om alle middelen stuk voor stuk op te noemen is bijna onmogelijk. Wel kunnen dergelijke middelen onderverdeeld worden in diverse categorieën. Om te beginnen zijn er de libido verhogende erectiemiddelen. Deze middelen zorgen er alleen voor dat u meer zin in seks krijgt. De tweede categorie die ik graag wil noemen zijn de erectieopwekkende middelen. Deze middelen zorgen er enkel voor dat u een hevigere erectie krijgt. Ten slotte zijn er ook nog middelen die voor beide ervaringen zorgen. Deze middelen zijn echter wel duurder.

Wat zijn nou eigenlijk de bijwerkingen van erectiemiddelen?

Zoals eerder geschreven worden er dus veel verhalen rondgebazuind die niet altijd even waar zijn. Wat zijn de bijwerkingen nu echt? Een bijwerking van erectiemiddelen is dat het hoofdpijn kan veroorzaken. Vanzelfsprekend ligt dat geheel aan de persoon in kwestie. De ene persoon is immers vatbaarder voor dergelijke bijwerkingen dan de andere. Verhalen als huidkanker krijgen van het gebruik van erectiepillen zijn complete onzin. Het is weliswaar voorgekomen maar in die gevallen was er sprake van veel meer factoren dan alleen het gebruik van dergelijke middelen. De persoon in kwestie was bijvoorbeeld al oud of ziek.