informatief

Hypnotherapeuten kunnen jou helpen om verschillende soorten problemen zo goed mogelijk aan te pakken. Er zijn natuurlijk veel zaken waarvoor je hypnotherapie kan gebruiken. Vaak kiezen mensen voor deze methode omdat je veel te weten kan komen over jouw eigen onderbewustzijn. Bij eigenlijk iedereen speelt er wel meer in het hoofd dan hij of zij weet. Dit is natuurlijk geen probleem maar wanneer je er op bepaalde manieren last van hebt is het natuurlijk fijn wanneer het goed verholpen kan worden.

Decoratief plaatje over Hypnose

Persoonlijke ervaring hypnotherapeuten

Ik snap hoe veel mensen deze therapie niets vinden en het geen kans willen geven. Voor ik begon aan hypnose was ik er vrij stellig over. Ik had niet bepaald het idee dat het iets zou opleveren. Ik dacht dat ik wel alles wist wat er in mijn hoofd omging en geloofde totaal niet dat hypnose een werkelijke verandering zou kunnen maken. Tot een vriendin van mij begon met de therapie. Ze rookt al jarenlang veel sigaretten en moest hier om gezondheidsredenen zo snel mogelijk mee stoppen. Om deze reden begon ze aan Hypnose. Ze had vrij snel een ontzettend goede therapeut gevonden waar ze zich goed op haar gemak voelde (dat is natuurlijk erg belangrijk). Toch vond ik het niks, een vreemde die maar een beetje ‘in jouw hoofd aan het kijken is’. Maar na een tijdje zag ik hoe mijn vriendin niet alleen flink aan het minderen was maar haar hele manier van denken veranderde. Toen werd ik toch nieuwsgierig.

decoratief plaatje over Hypnotherapeuten

Ik besloot dus hypnose een kans te geven en ik ben zeer blij dat ik de keuze heb gemaakt. Ik vind het een hele fijne manier van behandelen waar je eigenlijk zo veel meer over jezelf te weten komt. Natuurlijk is elke ervaring per persoon verschillend en gaat niet iedereen het zien als een goede ervaring. Het is natuurlijk erg confronterend en soms beangstigend.