Inklapbare massagetafel benuttig alle ruimte

inklapbare massagetafel

Soms heb je in je salon net te weinig ruimte om de behandelingstafels de hele dag te laten staan. Je moet jezelf nog wel kunnen keren natuurlijk. Een inklapbare massagetafel is hiervoor ideaal. Het idee is dus ook dat je het kan inklappen wanneer jij dat wilt en hoe vaak jij dat wilt. Snel en gemakkelijk wil je dat natuurlijk, uren prutsen tot je eindelijk het knopje hebt gevonden om hem in te klappen wilt niemand. Ruimte is vaak gewoon beperkt. 

inklapbare massagetafel
Young woman having massage in spa salon

Oplossing

Je kan hierover blijven klagen maar een oplossing zoeken is beter. Tegenwoordig zie je het veel vaker, inklapbare producten die je dan aan de muur hangt. Of juist een slaapbank die ook inklapbaar is. Het bespaart je op dat moment gewoon enorm veel ruimte. Met deze ruimte kan je op dat moment anderen dingen doen. Neem nou als voorbeeld. Je bent net klaar met een behandeling maar er liggen producten op de grond. Ook onder de bank, om ergonomisch te werken is het dus niet de bedoeling dat je alsmaar bukt. Je kan de bank aan de kant halen. En dan kan je op de juiste manier alle producten van de grond afhalen.

Maten en soorten

Een inklapbare massagetafel is er in zoveel soorten en maten. Je kan er dus een kiezen die precies bij jouw interieur past. Hierdoor zal je snel zien dat het een geheel maakt in jouw behandelingsruimte. Een kale ruimte kan je dus zo leuk oppimpen met fotolijstjes, plantjes. Een leuk behangetje erop en je hebt ook weer wat kleur. Je kan de behandelingstafel nog afmaken met een leuke wafeldeken, dit is een deken met een wafelpatroon  die meestal is gemaakt van honderd procent katoen. Deze kan je dan kiezen in het roze, blauw, wit of misschien wel zwart.