Met dank aan het ziekenhuis een gloednieuwe GU10 LED

philips-ledspot-lv-mr16-6.5-35w-(master)_ledlv6.5-35-20Afgelopen week lag ik in het ziekenhuis. Ik had mijn been gebroken, dus moest ook gelijk twee nachtjes blijven. De operatie was goed gegaan en ik moet zeggen dat ik uitstekend geholpen ben. Toen ik naar de kamer werd gereden na mijn operatie viel de lamp ineens uit. De lamp was kapot gegaan en ze draaide er gelijk een nieuwe in. Ik vroeg me af waar ze die lampen kopen aangezien ze altijd zo goed zijn en veel licht geven. Ik kreeg als antwoord dat ze de lampen kopen bij lampdirect. Hun zijn een groot bedrijf en zeer professioneel. Toen ik weer thuis kwam ging ik kijken op de website van hun en daar kwam ik een groot assortiment tegen. Uitstekende prijzen en vooral de GU10 LED was erg voordelig. Ik wilde altijd al een spotje hebben voor in de keuken, dus heb er gelijk vier besteld.

Zeer snelle service. philips-ledspot-mv-5.5-50w-gu10-(master)_philed6-50w-20

Dit bedrijf leverde de GU10 LED al binnen twee dagen. Een uitstekende service dus en als je daar ook nog een voordelige prijs bij krijgt is dat fantastisch! Het is ook zeker voor herhaling vatbaar, want de lampen werken geweldig. Ze zijn in verbruik niet duur en geven goed licht. Ze zijn veel beter dan de vorige lampen die ik had. Ik ben er superblij mee. Dit bedrijf verdiend in mijn ogen een groot compliment.

nl_logo