Professionele behandeling

Klachten aan de knie

Loop je al langer met pijn of klachten dan ben je bij Fysio Veenendaal aan het juiste adres. Door een afspraak te maken voor een screening kunnen we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Tijdens de screening wordt gekeken of de klachten komen door verkeerd bewegen of een verkeerde houding, of dat er iets anders aan de hand is en je beter bij de huisarts op zijn plaats bent. Wordt je doorverwezen naar je arts dan wordt er geen screening gedaan.

Heup klachten

Tijdens het intake gesprek vertel je precies wat de klachten zijn, de vragen die we aan je stellen moeten ons een duidelijk beeld geven van de klacht die er is. Hebben we een beeld wat het zou kunnen zijn, dan volgt er een lichamelijk onderzoek om de diagnose vast te kunnen stellen. Ben je met de behandeling bezig dan wordt er uitleg gegeven hoe je het beste met de klacht om kunt gaan. Maar ook een massage en oefeningen die je ook thuis kunt doen horen bij het behandelplan.

Knie klachten

Neem klachten niet voor lief

Veel te vaak worden klachten maar voor lief genomen, men denkt vaak een verkeerde beweging gemaakt te hebben of de spieren overbelast te hebben. Er wordt te lang doorgelopen, tot het niet meer kan en ondernemen dan actie. Bij Fysio Veenendaal weten we precies welk proces we moeten doorlopen om je van je klachten af te helpen. Blijf er niet te lang mee lopen, dat is niet nodig en niet goed voor je lichaam.