Iemand weleens gehoord van een reiki behandeling? Persoonlijk had ik er nooit van gehoord, totdat ik het te horen kreeg op een verjaardag. Op de verjaardag hadden zij het over een reiki behandeling, wat ervoor zorgt dat je een juiste energieverhouding krijgt. Veel mensen zijn dagelijks gestrest en zo’n behandeling zorgt voor ontspanning.

Op het internet staan veel positieve recensies over Atelier Mabasa. Zo staat er dat zij een goede service verlenen, kwaliteit leveren en beschikken over een uitgebreid aanbod.  Dat is precies waar ik naar opzoek ben.

De behandeling

Ik had telefonisch contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Tijdens de behandeling kan je merken dat er ervaring aanwezig is. Zij gaat erg netjes en professioneel te werk. Het is daarom ook echt een aanrader om hier eens langs te gaan. In een kort tijdbestek, zorgen zij ervoor dat je de ontspanning vind en krijgt die je nodig hebt om gemakkelijk door het leven te gaan. Zij leveren diverse cursussen die ervoor zorgen dat je herstelt van: black-outs, blokkades, rouwverwerking, aandoeningen en chronische pijn.

Bekijk de website voor meer informatie. Bij vragen kan je ook altijd contact met hun opnemen. Telefonisch en via de mail. Zij staan je graag te woord.