Bioresonantie en het belang van je lichaam

Bioresonantie en het belang van je lichaam

Sinds kort ben ik met bioresonantie begonnen. Dit is voor mij een enorme oplossing geweest. Ik wist eerder nog niks van bioresonantie, tot dat een behandelaar mij hierover vertelde. Bioresonantie houdt eigenlijk in dat er met bepaalde energie trillingen contact wordt gemaakt met je lichaam, een apparaat neemt dezelfde trilling aan. Zo kunnen beschadigde cellen weer herstellen, de cellen proberen zich namelijk altijd te meten aan de beste trilling. In het kort is dit bioresonantie, er komt natuurlijk veel meer bij kijken. Ik vind het ontzettend bijzonder en ik merkte na een paar weken al verbetering. Ik leer steeds meer dat je lichaam een systeem is, wat samenwerkt met je geest. Vroeger was ik hier totaal niet mee bezig. Ik voelde soms pijn, maar dit negeerde ik. Ik vond mijn lichaam niet zo belangrijk en begrijp nu pas dat samenwerken met je lichaam juist een van de belangrijkste dingen is die er bestaat. Sommige mensen vinden het nog al vaag in de oren klinken als ik hierover vertel, dat snap ik ook goed. Maar ik denk dat iedereen wel een omslagpunt heeft in het leven waardoor je je meer gaat focussen op de werking van je lichaam. Het is namelijk fantastisch, alle cellen in je lichaam zijn er altijd mee bezig om zo gezond mogelijk te zijn. Helaas is dit niet altijd mogelijk, maar je kan veel voorkomen door in goed balans met je lichaam te zijn. Bioresonantie helpt mij en ik ga er zeker nog een tijd mee door, hopelijk ben ik straks van al mijn klachten af.