logo (37)Herbalife helpt mij doorzetten

Ik ben het zat met bijna niets eten. Ik hou gewoon van lekker eten en ik kan niet teren op fruit crackers en water. Ik wil graag een voedend dieet. Ik wil ook kunnen genieten van eten, dat maakt het belangrijk denk ik. Ik heb nu een nieuw dieet gevonden dat volgens mij perfect bij mijn eten past. In de ochtend neem ik een herbalife shake. Deze kan gedronken worden met melk of je kunt het mengen met yoghurt. Ik heb het gevoel dat het vult en dat ik wel kan ontbijten. Ik neem daar bij een kop koffie zonder suiker en zonder melk. Om elf uur neem in een appel, om twee uur neem ik een heerlijke salade. Of groenten met humus. Ik neem tussen door nog een hand noten en in de avond een maaltijd met groente en vlees of vis. Ik eet heerlijk de hele dag. Ik val ook goed af. Twee kilo per week. Nu ben ik acht weken verder, zestien kilo kwijt. Ik raad het elke vrouw aan die gewoon wil blijven eten. Stoppen met eten voelt gewoon niet goed, eten heb je nodig. Herbalife is voor mij echt te oplossing geweest, maar het kan natuurlijk goed zo zijn dat het niet voor iedereen werkt. Ik zou zeggen, lees gewoon wat over herbalife. Misschien kun je het gaan proberen en als het niet bevalt, dan stop je er mee. Sporten is natuurlijk ook een manier om het een handje te helpen.