Ervaar het gemak van het wasbare luier voordeelpakket

Wasbare luier voordeelpakket

Wasbare luiers: u heeft er vast al wel eens van gehoord. De laatste jaren zijn ze erg populair geworden en dat heeft zo zijn redenen. Maar zoals dat altijd gaat met iets nieuws, is het ook spannend om voor het eerst wasbare luiers te kopen voor uw baby. Waar begint u? Er is zoveel keuze dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wat moet u kiezen? Gelukkig is er een eenvoudige oplossing hiervoor: het wasbare luier voordeelpakket. Ervaar het gemak van het wasbare luier voordeelpakket.

Wasbare luier voordeelpakket

Als u voor het eerst wasbare luiers gaat kopen, vraagt u zichzelf vast af hoeveel u nodig heeft, welke overbroekjes passen bij welke binnenluiers en welke boosters passen. Om het wat eenvoudiger te maken, is er het wasbare luier voordeelpakket ontworpen. In het wasbare luier voordeelpakket zitten Hierin zitten de absorberende binnenluiers en de overbroekjes in de juiste hoeveelheden. Daarnaast kunt u eventuele boosters makkelijk en snel bij bestellen. Alle accessoires zoals luieremmer, wasnetten, billendoekjes en inlegvellen heeft u zo voordelig in één keer in huis.

Wasbare luiers: beter voor het milieu

Door voor wasbare luiers voordeelpakketten te kiezen, kiest u ook meteen voor een beter milieu. Wegwerpluiers zorgen namelijk voor een dikke 1 ton aan afval per baby. Met het vaak wassen van wegwerpluiers, stoten we daarnaast 1,5 tot 2,5 keer meer CO₂ uit dan we zouden doen als we wasbare luiers zouden gebruiken. Daarnaast is er voor wasbare luiers 7 keer minder grond nodig voor het maken van grondstoffen.

Wasbare luiers: beter voor uw baby

Het belangrijkste is natuurlijk dat uw baby het beste krijgt. Met wasbare luiers krijgt uw baby ook het beste. Wasbare luiers verkleinen namelijk de kans dat uw baby uitslag op de billetjes krijgt. Dit komt doordat wasbare luiers beter vocht absorberen. Daarnaast zorgt de grotere beenopening ervoor dat de heupontwikkeling beter verloopt. Met wasbare luiers heeft u dus het beste voor uw baby én voor de wereld. Kies een wasbare luier voordeelpakket, en u maakt het uzelf ook nog eens makkelijk.

Alles voor uw kind

Hier op Zorghotel voor Kinderen vinden we het belangrijk dat u en uw kind het beste van het beste krijgen. Heeft u nog geen kinderen, maar zitten u en uw partner er wel aan te denken? Hou dan ons blog goed in de gaten.