Fysiotherapie Veenendaal wil je helpen

Fysiotherapie Veenendaal

Fysiotherapie Veenendaal, daar moet ik jullie wat over vertellen. Zij hebben mij geholpen om weer lekker te kunnen sporten. Jaren geleden had ik een enkelblessure opgelopen tijdens het sporten. In eerste instantie was ik naar de huisarts gegaan. Zij dacht dat ik mijn enkel had verzwikt en dat ik daarvoor rust moest nemen. Na de aanbevolen weken rust zou ik weer fanatiek bezig kunnen, maar dat was helaas niet zo. Mijn enkel voelde nog niet lekker. Daarom besloot ik om naar de fysio te gaan. Via Google zocht ik op fysiotherapie Veenendaal en ik kwam al snel bij fysiotherapie Ellekoot uit. Hier kon ik al snel terecht voor mijn eerste afspraak. Ik moet zeggen dat ik fysiotherapie Ellekoot echt kan aanraden.

Blessure

Fysiotherapie Veenendaal, hier luisteren ze naar naar je

Wat mij opviel was dat zij namelijk niet direct aan mijn enkel gingen zitten of mij gelijk met oefeningen opzadelde. Zij wilden eerst weten wat er was gebeurd en hoe het was gebeurd. Hieraan kon ik merken dat zij eerst alle informatie wilden en niet gelijk conclusies gingen trekken. Ik was geen nummertje, maar echt een persoon. Dit liet mij zien dat de mensen hier hun vak verstaan, jou willen helpen en daar alles voor uit de kast trekken. Met behulp van oefeningen en begeleiding gingen wij samen aan de slag. Het duurde daardoor ook niet lang voordat ik meer stabiliteit in mijn enkel kreeg.

Oefeningen

Tijdens mijn afspraken zag ik ook dat er verschillende behandelingen mogelijk zijn. Zo kan je terecht voor bijvoorbeeld acupunctuur en oefentherapie Cesar. Zij hebben hier een duidelijk uitleg over op hun website staan. Door mijn eigen traject kan ik iedereen die klachten heeft aan zijn of haar gewrichten, motoriek of spieren deze fysio aanbevelen. Dus mocht jij net als ik ook een blessure hebben opgelopen, aarzel dan niet om ze te bellen. Zij willen niks anders dan jou de beste hulp aanbieden en met hun kennis gaan ze dat zeker lukken.