maatwerk verstelbare stoel voor de concentratie

http://kindermeubilair.nl/verstelbare-stoel/

Mijn zoon heeft nogal een concentratie probleem en door zijn lichamelijke schoolstoelenbeperking kan hij op veel stoelen niet lang zitten. Deze combinatie zorgt ervoor dat hij vaak veel lesstof mist. Op school hebben ze toevallig nieuwe stoelen waar mijn zoon prettig in zit. Het probleem is wel dat als hij thuis komt zich niet goed kan focussen op zijn huiswerk en dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van zijn huiswerk.

De stoel

verstelbare-stoel-wielenWe vroegen ons dus af welke stoelen ze op school gebruiken en of we er eentje konden aanschaffen voor thuis. Van de school kregen we de naam van het bedrijf van de maatwerk verstelbare stoel. We hebben even op de website gekeken of dit handig zou zijn voor thuis en voor onze zoon.

Omdat we nog niet precies wisten of dit de stoel was hebben we nog even contact opgenomen met het bedrijf. Aan de telefoon heb ik uitgelegd wat de klachten van mijn zoon waren en of de stoel de perfecte oplossing zou zijn.

De stoel die mijn zoon op school heeft was niet op maat gemaakt maar daarom zouden we dat wel doen met deze stoel voor thuis. Via de telefoon ben ik heel goed geadviseerd en hebben we een afspraak gemaakt om de maatwerk verstelbare stoel even uit te proberen. De stoel moest natuurlijk wel goed zitten

Onze zoon heeft de stoelen uitgeprobeerd en vertelde dat deze wel goed zaten. We hebben nog het een en ander moeten laten verstellen maar voor de rest was alles goed aan de stoelen!