Geheel haarvrij bij ontharen Nijmegen

Wilt u uzelf ook ontharen? Laat dit dan doen bij ontharen Nijmegen bij Dermavisie! Zij zijn een professionele kliniek die gespecialiseerd is in het ontharen van verschillende lichaamsdelen.

Wilt u uzelf ook niet druk hoeven te maken om stoppeltjes of heeft u vaak last van ingegroeide haartjes? Dan kan dit als erg vervelend ervaren worden. Maak snel een afspraak bij ontharen Nijmegen. Waarna u deze behandeling hebt gedaan, zullen de haartjes voor altijd wegblijven!

De behandeling van ontharen Nijmegen

Voordat de behandeling start, krijgt u van de medewerkers een brilletje zodat uw ogen afgedekt zijn. Vervolgens brengen ze een laagje gel aan op de huid zodat de lichtgeleiding goed zal zijn. Vervolgens zal u tijdens de puls een prikje voelen en het is mogelijk om een brandende geur te ruiken. Nadat het gehele gebied onthaard is, is de behandeling klaar. Na de behandeling zal uw huid niet vervelend aanvoelen en kunt u alle bezigheden weer uitvoeren.

Twee weken na de behandeling zullen de haartjes uitvallen. De meeste haartjes zullen dan volledig verwijderd zijn en niet meer terugkomen. Hierna volgen nog een aantal behandelingen om compleet onthaard te zijn aangezien sommige haartjes tijdens de eerste behandeling niet door de huid heen zijn gekomen. Er zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Het is een echte aanrader wanneer u haar vrij wilt zijn.

Verzekering

De behandeling van beharing in het gelaat wordt vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar uit uw aanvullende pakket. Voor de hoogte van uw vergoeding neemt u even contact op