Laseren alleen voor vrouwen de meest pijnloze behandeling ooit!

Mijn ervaring met laseren alleen voor vrouwen

Ik was het scheren van mijn benen helemaal zat en heb ervoor gekozen mezelf definitief te laten ontharen, maar hoe wist ik nog niet, mijn man heeft mij voor mijn verjaardag een cadeaubon van Gentle Clinics gegeven. Ik ben op de website gaan kijken naar de eventuele mogelijkheden en zag toen “laseren alleen voor vrouwen”. Een pijnloze en bijna risicoloze manier om te ontharen, dat was wat ik zocht! Ik heb naar Gentle Clinics gebeld en kon dezelfde dag nog langskomen voor een proefbehandeling, zo gezegd zo gedaan , ik ben gelijk in de auto gestapt en erheen gereden. Toen ik binnenkwam gaf het gelijk een goed gevoel het was er gezellig en er hing niet zo’n kill ziekenhuis sfeertje. Ik heb de proefbehandeling gedaan en ben zelfs in slaap gevallen tijdens de behandeling, heel gênant natuurlijk maar de behandeling is zo ontspannend dat mijn ogen gewoon dicht vielen en ik in slaap viel.

De echte behandeling

Ik heb na de proefbehandeling direct een afspraak gemaakt voor een week later, zodra ik thuis kwam heb ik al mijn vriendinnen verteld over het fenomeen “laseren alleen voor vrouwen” Ik heb de echte behandeling een week later gehad, ik heb echt mijn best moeten doen om niet in slaap te vallen. Ik hoef nu nooit meer te scheren, wat een opluchting! Ik zou het iedereen aanraden! Niet meer scheren en een heerlijke behandeling waar je heel relaxed van wordt. Ik ben de bedenker van “laseren alleen voor vrouwen” eeuwig dankbaar!