natuurlijke cosmetica het beste voor je huid

Vandaag weer een nieuw stukje voor jullie het gaat namelijk over natuurlijke cosmetica! Ik denk dat dit heel interessant is voor de vrouwelijke lezers onder jullie! Er zijn vaak verhalen of cosmetica nou wel zo goed voor je is, dit komt door dat er vaak chemische stoffen in verwerkt worden! Dit is met natuurlijke namelijk niet het geval, dus je hoeft zeker niet bang te zijn dat je huid cellen er aan dood gaan! Een ander voordeel is dat het ook niet op dieren getest wordt. Het is toch niet echt een fijn gevoel om te weten dat er voor je cosmetica wel honderden onschuldige dieren zijn dood gegaan! Maak dan nu het verschil en denk er eens over na om over te stappen naar natuurlijke producten!

Ik ben laatst een hele leuke website tegen gekomen die denkt aan je huid en aan dieren!

Ik was laatst dus met een vriendin, zij heeft mij op dit idee gebracht tijdens een etentje. We waren samen in de stad geweest om te shoppen, ik was zelf op zoek naar cosmetica. Ze vertelde me dat zij was overgestapt naar natuurlijke cosmetica. Ze vertelde me de voordelen hier van en ik was meteen verbaasd! vooral omdat de prijs ook nog eens niet veel verschilde! Zo heb ik zelf eens een bestelling gedaan en het resultaat na een weekje testen van de producten was echt super! Het resultaat was dat mijn huid gewoon veel beter aanvoelde en je zag zeker verschil!