Orthopedische schoenen op maat

orthopedische schoenen

Het vinden van kwalitatieve orthopedische schoenen kan best een hele opgave zijn. Gelukkig kunt u bij ons terecht als u een schoentechnicus bent. Wij kunnen elk ontwerp dat u aanlevert omzetten in een prachtige boot. Als bedrijf hebben wij al meer dan 37 jaar ervaring. Wij werken alleen met de beste materialen in onze werkplaats. Kwaliteit vinden wij namelijk heel erg belangrijk. De producten die wij maken moeten natuurlijk volledig voldoen aan de wensen van de klant. Wij vinden het belangrijk dat wij innoverend blijven dus wij zullen er altijd op toezien dat wij ons blijven ontwikkelen. Op die manier kunt u ervan op aan dat wij altijd een goed eindproduct leveren.

Schoenen

Orthopedische schoenen is onze specialiteit

De orthopedische schoenen die wij maken zijn volledig op maat gemaakt. Zo kunt u kiezen tussen een zachte of harde neus. Ook hebben wij niet alleen leren zolen beschikbaar maar ook poro zolen. Het is maar net wat uw klant wil. Of u nou een doorgenaaide schoen wil of een afgelapte schoen. Bij ons is alles mogelijk als u uw wensen doorgeeft.  Als schoentechnicus kunt u dus bij ons terecht met alle ontwerpen van uw klanten. Wij gaan ook graag langdurige samenwerkingen aan als u daar naar opzoek bent.

Schoenen

Alles is mogelijk

Naast dat wij orthopedische schoenen maken, maken wij ook schachten op maat. Wij gaan op een manier te werk dat wij een foto of voorbeeld schacht gebruiken en die namaken en daarin uw wensen verwerken. Hij moet natuurlijk optimale steun geven maar het oog wil ook wat. Wij proberen daar ten alle tijden rekening mee te houden. Wij hanteren een 8 werkdagen levertijd. Zo heeft uw klant de nieuwe schoenen snel in huis. Bent u een schoentechnicus en wilt u samenwerken met een goede schoenmaker? Neem dan gauw contact met ons op, dan bespreken wij samen de opties.