Deze winter sneakers voor dames zijn goed voor je voeten!

Tijd om het te hebben over de sneakers van ZOO Footwear. Want deze schoenen zijn speciaal en een must have voor in je schoenenkast. Waarom dat zo is, ontdek je hier in dit artikel. Hier gaan we in op de specifieke eigenschappen van de winter sneakers voor dames. Hoge sneakers voor dames kun je hier bekijken. Of lees verder en kom meer te weten over de toffe hoge sneakers voor in de winter.

In de winter lopen met sneakers, het kan!

Heb je een hekel aan de winter? Of geniet je juist van top tot teen van sneeuw, frisse temperaturen en donkere dagen? Ieder mens verschilt en heeft andere behoefte. Maar een ding is zeker, je ontkomt er niet aan. Tenzij je verhuist naar de Cariben. Gelukkig kun je je op elk weer kleden, of het nu regent, sneeuwt of waait. Je moet wel goed zoeken, want niet alle kleding en schoenen zijn waterdicht of bestand tegen koude omstandigheden. Wel de winter sneakers voor dames van ZOO Footwear.

De winter sneakers voor dames beschermen jouw voeten tegen de winterse regen- of sneeuwbuien. De schoenen zijn namelijk van geïmpregneerd leer gemaakt. Het Aquastop membraan zorgt ervoor dat je droge voeten houdt. Dat is nu net wat je nodig hebt in het Nederlandse klimaat. Maar er is meer. De schoenen hebben een hoog model en zien er hip uit. Hierdoor kun je deze sneakers aan bij verschillende soorten outfits en draag je ze met gemak iedere dag. Heb je zelf zooltjes Dan is het wel zo fijn dat de zolen van een schoen eruit kunnen. Dat kan bij ANGIE, de winter sneaker voor dames. Daarnaast kun je ook een hoge wreef hebben en toch deze schoenen dragen. Dankzij de veters pas je zelf de schoen aan. De hoge sneakers voor dames kun je hier bekijken.

Nog een laatste voordeel van deze schoenen om niet te missen: ze zijn warm. Zalig tijdens koude winterdagen. Want er is niets zo vervelend als het hebben van koude voeten. Ga snel naar de website en bestel ze, zodat jij binnen de kortste keren er warm bij loopt.

Hoge sneakers voor dames kun je hier bekijken

Nu is het tijd om de schoenen te gaan bekijken, zodat je een keuze kunt gaan maken welke kleur je wilt. Het model ANGIE is namelijk te verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ben je gek op felle kleuren? Dan kun je kiezen tussen:

  • Rood
  • Geel
  • Roze

Voor subtielere kleuren kun je gaan voor zwart, bruin, wit of blauw. Als je kiest voor een zwarte of witte sneaker heb je de keuze uit twee verschillende versies. Er is namelijk een zwarte sneaker waarvan de zool ook zwart is, normaal gesproken is de zool wit. De tweede witte versie heeft ook zilver in de schoen, dit maakt deze sneakers extra speciaal.

Wanneer je de schoenen verder wilt bekijken, kan dit op de site. Je krijgt de specificaties van de schoen te zien en de optie om ze te bestellen. Wacht dus niet langer, hoge sneakers voor dames kun je hier bekijken.