Snurkbeugel wat het snurken tegen gaat?

Kun je met een snurkbeugel het snurken tegen gaan? Zelf heb ik een lieve man naast mijn in bed liggen. Sinds een paar dagen begin ik te merken dat het snurken bij hem echt extreem wordt. Geregeld moet ik hem dan ook wakker maken en vertellen dat hij weer “bomen aan het rooien was”. In de eerste instantie geloofde hij niet dat hij aan het snurken was. Totdat ik gisteravond het ben gaan opnemen. Op dat moment schrok hij enorm en wilde hier maar al te graag verandering in krijgen. Eigenlijk leek het wel alsof hij zich schaamde voor het feit dat hij mij dagelijks wakker maakte.

snurkbeugel

Samen een oplossing gaan zoeken

Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een oplossing. Met name op het gebied van snurken kun je online onwijs veel tips en weetjes vinden. Als eerste hebben wij er wel voor gekozen om een afspraak te maken bij de huisarts. Ik wilde namelijk graag weten of dat het gewoon snurken was of dat er meer speelde.

Geen zorgen!

De afspraak was snel gemaakt en nog geen dag later kon mijn man er al terecht. Hier werd hij doorgestuurd naar het ziekenhuis voor verdere controles. Aan het einde van de rit kreeg hij te horen dat het niet op apneu ging. Dit was voor ons beide wel zo prettig en zodoende konden wij opzoek naar een oplossing. Zo ben ik op het internet gaan zoeken naar een snurkbeugel en kwam ik terecht op de website van Snurkproblemen.info.

Juiste zorgen met een snurkbeugel

Via dit bedrijf is het mogelijk om een beugel te bestellen. Deze beugel wordt geheel op maat gemaakt. Zo hoeft mijn partner zich geen zorgen te maken en kan hij rustig zijn nachtrust gaan inhalen. Overigens zijn de kosten die zij hanteren ook nog eens aan de lage kant!