Sterk gevoel bij de woorden van de waarzegger

dsvdsvdSterk gevoel bij de woorden van de waarzegger

 

Laatst was ik op een vrijgezellenfeest van een vriendin van me en degene die het organiseerde had heel toepasselijk een waarzegger uitgenodigd. Natuurlijk een beetje laat om de trouwplannen nog te wijzigen als daaruit voort zou komen dat haar aanstaande toch niet haar prins op het witte paard zou blijken te zijn, maar daar ging het dan ook niet om. Eigenlijk was het meer de entertainmentwaarde van de waarzegger die het tot een leuk feest maakte en we hebben vreselijk gelachen. Bovendien had de waarzegger het in het gros van de gevallen toch echt bij het rechte eind, bij bijvoorbeeld het handlezen en dat vind ik al een wonder op zich. Uiteindelijk bleek het toch meer iets te zijn voor alle vrouwelijke gasten en niet voor de bruid zelf, aangezien iedereen zich op een bruiloft van een ander toch afvraagt wanneer het voor henzelf ook staat te gebeuren. Persoonlijk wil ik zelf echt niet trouwen, heb ik niks met het hele concept, maar vind ik het wel oprecht genieten als anderen gaan trouwen – dan vind ik het ineens mooi. Grappig hoe dat werkt. De waarzegger zei me dat ik mijn man nog wel tegen het lijf loop, vermoedelijk eerder dan gedacht. Daar ben ik toch over aan het nadenken geslagen, want wie weet is het iemand die ik al ken, die al in mijn leven is? Ergens is het toch wel heel spannend, wat zo iemand tegen je zegt, ga je alle dingen toch anders bekijken. Persoonlijk heb ik er wel een heel sterk gevoel bij!