Zijn vriendin was, en is, helderziende

logo (33)Zijn vriendin was, en is, helderziende

 

Ik weet nog wel dat mijn vader een hele tijd een vriendin heeft gehad die helderziende was. Als kind snapte ik dit niet zo heel erg maar ik weet nog wel dat ik het toen al heel erg bijzonder en mooi vond. Zij maakte altijd prachtige tekeningen en deed dit echt op gevoel. Uit deze tekeningen konden altijd een heleboel punten gehaald worden die achteraf eigenlijk we waar bleken te zijn. Dit vond ik soms wel wat beangstigend maar toch voelde het heel erg goed. Na enkele jaren was de relatie met mijn vader en deze vrouw voorbij maar ik heb al die tijd heel goed contact met haar gehouden. En vandaag de dag vind ik het nog steeds heel erg bijzonder dat er helderziende mensen zijn die meer gevoel hebben bij vele verschillende zaken en daar vaak op die manier meer van af kunnen weten. Wanneer ik, tegenwoordig, terecht kom op een punt waar ik advies en steun kan gebruiken dan zoek ik nog steeds wel contact met een helderziende. Er zijn vele mensen met helderziende mogelijkheden en allemaal hebben zij zo hun eigen specialiteit en daarom is het maar net afhankelijk van mijn vraag met welke helderziende ik dan contact zoek. Het kan zijn dat ik dan graag een kaart laat leggen maar soms wil ik gewoon dat er vanuit gevoel of intuitie gesproken wordt. Wanneer u ook op zoek bent naar advies vanuit een soort andere wereld dan kan ik u zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op deze website.