Van plan te beginnen of over te stappen naar dampen? Wil je graag stoppen met het roken van sigaretten, maar bang voor de ontwenningsverschijnselen? Probeer dan de e-sigaret, met deze elektronische sigaret zal het je zeker lukken om te stoppen roken.

Waar moet je op letten?

Het is helemaal niet moeilijk om een e-sigaret aan te schaffen, maar waar moet je opletten? Deze elektronische sigaret is in verschillende varianten te vinden. Die allemaal met een batterij werken en makkelijk oplaadbaar zijn. Elke e-sigaret heeft ruimte voor de vloeistof waar je mee kunt dampen. Deze vloeistof is in verschillende smaken te verkrijgen, hierdoor kan jij als roker zelf bepalen welke smaak je graag wilt roken, met of zonder nicotine. Voor meer advies kan je altijd op het net of naar een winkel gaan die zich gespecialiseerd heeft in het verkopen van e-sigaretten.

Batterij

De batterij is in modellen te verkrijgen, eentje die je met een switch aandoet en een die vanzelf aangaat bij het trekken. De meeste batterijen zijn hittebestendig en zijn oplaadbaar. Het is raadzaam deze tegen een bepaalde tijd te vernieuwen.

Prijs en kwaliteit

Vergelijk eerst de prijzen en kwaliteit alvorens je een e-sigaret aanschaft. Doe zelfonderzoek over de verschillende e-sigaret merken. Welke het beste is en waarom die als beste is, uiteindelijk zal jij zelf moeten bepalen welke het beste is voor jou. Daarnaast kun je ook de verschillende vloeistof soorten onderzoeken, als ze schadelijk zijn voor de gezondheid of niet.