Ik wil graag een borstprothese kopen

borstprothese kopen

Voor een half jaar geleden hebben zij bij mij een borst afgezet, dit in verband met een vreselijke ziekte. Echter wil ik nu maar al te graag een borstprothese kopen. Hiermee kan ik “laten blijken” dat er niks aan de hand is en dat ik mij onwijs prima voel. Ik voel mij ook goed hoor, echter schaam ik mij enorm wanneer mensen vragen waarom ik maar één borst heb. Als vrouw zijnde hoort dat toch niet?

borstprothese kopen

Enfin, ik wilde voor altijd van dit soort vragen af zien te komen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een oplossing. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van mammellaspecials.nl. De naam van dit bedrijf zegt het eigenlijk al wel waarom het mijn interesse heeft gewekt. Ik heb ervoor gekozen om bij dit bedrijf mijn bestelling te plaatsen. Gelukkig werd dit erg snel bezorg en kon ik het aantrekken. In het begin voelde het vreemd omdat je toch gewend was aan het hebben van maar één borst. Echter naar verloop van tijd weet je niet beter meer en durf je ook hiermee in de stad te lopen!