Eindelijk gevonden, tandpasta zonder fluoride

Na lang zoeken heb ik het eindelijk gevonden, tandpasta zonder fluoride. De reden dat ik hier naar op zoek was is dat mijn dochter niet tegen dit bestanddeel kan. Op de website van WA Products kwam ik dit product tegen, maar ook andere producten die zeker de moeite zijn om mij meer in te verdiepen. Zo zag ik hier persoonlijke verzorgingsproducten die natuurlijke mastiek van het Griekse Chios bevatten. Tevens zijn hier meer  Mastiek producten te verkrijgen, zoals:

  • gezichtsverzorging
  • haarverzorging
  •  huidverzorging
  •  maagpoeder
  •  mondverzorging
  •  natuurlijke zeep
  •  snoep

Alleen maar natuurlijke stoffen

Mijn dochter was zeer blij met de tandpasta zonder fluoride. Nu kan zij ook makkelijk en zonder verdere bijwerkingen haar gebit verzorgen. Mastiek producten worden al meer dan honderd jaar wereldwijd verkocht. Reeds in de oudheid werd op de stukjes hars van Mastiek gekauwd om de tanden te reinigen en een frisse adem te krijgen. 

Sinds ik deze website heb ontdekt, heb ik hier al meerdere producten besteld. Heb je ook interesse in één van de producten die her worden verkocht, kijk dan eens op de site van WA Products. Het is zelfs mogelijk om kleine probeer potjes te kopen om zo uit te vinden of heet product wel aan je verwachtingen voldoet.