Laserontharing bleek ook voor mij een mogelijkheid

vervolgpaginalaserontharingLaserontharing bleek ook voor mij een mogelijkheid

Al vele jaren probeer ik zeker een keer in de week mijn benen even te ontharen. Ik heb dit heel erg lang gedaan met een scheermes. Op deze manier kwamen de haartjes altijd snel weer terug en omdat dat nu net was wat ik wilde voorkomen ben ik op zoek gegaan naar andere manieren. Ik heb verschillende dingen geprobeerd maar dan wel altijd zelf gedaan. Nu ben ik, afgelopen zomer, uitgekomen bij informatie over laserontharing. Ik had hier al wel eens van gehoord maar heb laserontharing altijd meer gezien als een oplossing voor mensen die extreme haargroei hebben en niet als oplossing voor mijn schoonheidswens. Nu vond ik in deze informatie toch wel de manier om ook van mijn probleem af te komen want met laserontharing is het mogelijk om voorgoed van de haargroei af te komen en dat lijkt mij echt de meest ideale oplossing. Nooit meer mijn benen moeten scheren, harsen of waxen klinkt perfect. Ik heb begrepen dat het 6 behandelingen kost om alle haartjes definitief te verwijderen en dat heb ik er goed voor over. Ik kan me namelijk voorstellen dat ik, over een aantal jaren, echt geen zin meer heb om mijn benen te ontharen. Ik ben erg benieuwd naar de totale behandeling en natuurlijk al helemaal nar het uiteindelijke resultaat. Ik moet zeggen dat ik me tot nu toe wel echt goed behandeld voel en dan heb ik enkel pas de eerste behandeling achter de rug.