Mijn dochter naar de kinderkapper in Hoofddorp

Mijn dochter moest voor het eerst naar de kapper, daarom ben ik opzoek gegaan op het internet en typte ik bij de welbekende zoekmachine kinderkapper Hoofddorp in. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Monique’s Hairstudio. Dit was de beste kapper voor mijn dochter en ik plande een afspraak in wat gemakkelijk ging via de website van deze onderneming. Kort nadat ik de afspraak had bevestigd, kreeg ik een bevestiging e-mail van dit bedrijf dat mijn afspraak vast staat. Mijn dochter vond het ook erg spannend maar kon ook niet wachten om te gaan.

Een zeer goede kapster

De kinderkapper in Hoofddorp heeft mijn dochter zeer goed geknipt. De medewerkster van Monique’s Hairstudio zorgde er eerst voor dat mijn dochter haar helemaal op d’r gemak voelde en ondertussen keken zij wat mijn dochter wilde met haar kapsel. Dit deed de medewerkster die mijn dochter knipte zo leuk met haar dat het knippen een feest werd voor mijn dochter. De kapsel van mij dochter staat zeer goed bij haar en de kosten vielen echt reuze mee. Nu ik zo enthousiast ben over deze onderneming heb ik ook een afspraak gemaakt voor mijn eigen haar. Ik weet dat zeker dat het na wens komt te zitten.